Vill du bli en av oss?

Platsannons Snickare och Plattsättare

 

 

Österskogs Bygg AB startade sin verksamhet 2007 som enmansföretag och har sedan dess vuxit fram till idag då vi är vi 10 personer på företaget.

Vi utför tjänster inom bygg och plattsättning.

Våra lokaler finns belägna på gården Österskog utanför Hok. Vi riktar oss både mot privatpersoner, företag och kommuner. Vårt arbetsområde sträcker sig från Värnamo i söder till Jönköping Huskvarna i norr.

Vår vision är att våra kunder ska känna att de kan lita på oss på Österskogs Bygg, och att vi har en bra kontakt med våra kunder under arbetets gång.

Österskogs Bygg ska stå för den trevliga hantverkaren som på ett professionellt sätt utför arbetet enligt kundens önskemål. Vi som arbetar på Österskogs Bygg är ett arbetsamt, trevligt och glatt gäng. Vi har en god sammanhållning och lägger stor vikt vid att de anställda ska känna stark tillhörighet till företaget. Vi värdesätter varandra och ställer alltid upp på varandra.

 

Vi på Österskogs Bygg behöver nu utöka vår personalstyrka. Vi söker nu efter plattsättare med erfarenhet gärna med BKR behörighet. Vi söker även efter erfaren och driven snickare. Du ska kunna jobba självständigt och ta eget ansvar för att jobbet flyter på.

Här söker vi dig som trivs med att variera dina arbetsuppgifter inom plattsättning. Vi söker dig som delar företagets vision, är duktig och ansvarsfull, trivs med kundkontakt, är servicemedveten, noggrann och har B körkort. Vi söker dig som har några års erfarenhet. Du kommer att få stort eget ansvar och det är därför viktigt att du är bra på att kommunicera med såväl kunder som med kollegor.

Är det dig vi söker? Skriv några rader om dig själv, vad du har arbetat med tidigare och varför du söker tjänsten.

Skicka din ansökan till mathias@osterskogsbygg.se, senast den 30 maj. Urvalet kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan! Gå gärna in på vår hemsida www.österskogsbyg.se om du vill veta mer om företaget och vad vi gör.

 

Osterskog